HERBALIFE logo

HERBALIFE

Voeding voor een beter leven

Goede voeding is uitermate belangrijk voor de algemene levenskwaliteit.

HERBALIFE logo

Waarom hebben we betere voedingsoplossingen nodig?

Over het algemeen wordt onze voeding en ons voedingspatroon steeds slechter en leven we ongezonder. Gecombineerd met andere factoren uit onze moderne levensstijl, zoals stress en vervuiling, kan het risico op diverse gezondheidsproblemen worden vergroot.

Waarom hebben zoveel mensen last van overgewicht?

Waarom hebben zoveel mensen last van overgewicht?

Waarom hebben zoveel mensen last van overgewicht?

De hoofdreden hiervan is de foute energiebalans tussen het aantal geconsumeerde calorieën en het aantal verbruikte calorieën. Eenvoudig gezegd: we eten meer calorieën dan dat we door lichaamsbeweging verbranden.

Hoe heeft dit kunnen gebeuren?

De voorverpakte levensmiddelen, onze zittende levensstijl en het drukke leven zorgen ervoor dat er maar weinig tijd overblijft om gezonde maaltijden te bereiden en meer dagelijkse bezigheden lopend of op de fiets te doen. Dit alles wordt gezien als de aanleiding voor de gewichtstoename onder de bevolking.

Het goede nieuws…u heeft de controle over uw gewicht!

De sleutel tot welzijn: uitgebalanceerde voeding van Herbalife, regelmatige lichaamsbeweging en het drinken van voldoende water.

Gewicht verliezen op een gezonde manier

Gewicht verliezen op een gezonde manier

Gewicht verliezen op een gezonde manier

Veel mensen willen hun overtollige kilo’s kwijt, mede om voetklachten te bestrijden of voorkomen. U kunt met Herbalife op een evenwichtige manier uw gewicht beheersen. Begin daarom met de Formula 1-shakes, ze zijn voedzaam en smaken lekker. Het is een eenvoudige en efficiënte manier om gewicht te verliezen en blijvend te beheersen.

Ook voor mensen die geen overgewicht hebben, is Herbalife een manier om vitaal te blijven!

Herbalife: een manier om vitaal te blijven

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.