Afbeelding contactpersoon

Ellen Karsdorp-Molenaar

(Register) podoloog

Ontmoet Ellen Karsdorp-Molenaar. Zij is als (register) podoloog werkzaam bij:

Ellen Karsdorp is met haar achtergrond als verpleegkundige, reeds lange tijd werkzaam in de medische wereld en werkt in verschillende gezondheidscentra in de regio.

Ze is (register) podoloog A & B, pedicure DV en bandagist. Bovendien was zij werkzaam als docent aan de Academie voor Podologie.

Een (register) podoloog is een erkende paramedische voetspecialist, heeft een vierjarige opleiding gevolgd en is in het bezit van het officiële diploma van Stichting Hoger Onderwijs Nederland. Ellen is lid van de beroepsvereniging Stichting LOOP, het Landelijk Overkoepelend Orgaan voor de Podologie en voldoet daarmee aan de strenge kwaliteitseisen die hieraan worden gesteld.

Pedicure betekent voetverzorger, DV staat voor: aantekening Diabetische Voet. Podozorg Nieuwpoort is aangesloten bij de brancheorganisatie Provoet, een keurmerk voor kwaliteit en hygiëne.

Logo Stichting Erkenningsregeling leveranciers Medische Hulpmiddelen

Logo Stichting Erkenningsregeling leveranciers Medische Hulpmiddelen

Een bandagist oftewel aanmeter van therapeutisch elastische kousen is in het bezit van het SOFOB-diploma. Podozorg Nieuwpoort is erkend door de SEMH, de Stichting Erkenningsregeling leveranciers Medische Hulpmiddelen.

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.