Alstublieft, uw therapiezolen

Tips voor het gebruik van uw therapiezolen

Wij geven u graag vier tips voor het gebruik van uw therapiezolen:

1

Zorg voor het gebruik van de therapiezolen voor voldoende ruimte in uw schoenen. Haal de originele binnenzool er daarom uit.

Therapiezolen bij Podozorg Nederland

2

Plaats de therapiezolen in uw schoenen. Zorg dat de bodem van de schoen vlak is zodat de steunzool niet schuin komt te liggen.

Therapiezolen bij Podozorg Nederland

3

Het kan zijn dat uw voeten, en misschien ook wel uw lichaam, moeten wennen aan correctie en ondersteuning van uw nieuwe therapiezolen. Draag de therapiezolen iedere dag en breid dit langzaam uit. Gemiddeld bent u binnen één tot twee weken gewend aan de nieuwe therapiezolen.

Therapiezolen bij Podozorg Nederland

4

Heeft u veel verschillende schoenen? Dan is het handig om extra therapiezolen te hebben want iedere schoen heeft een andere leest. Een sportschoen vraagt bovendien om een ander soort therapiezool.

Therapiezolen bij Podozorg Nederland

Meer informatie

Hieronder vind u meer informatie over uw therapiezolen. Heeft u andere vragen of wenst u meer informatie? Bel ons via telefoonnummer 06-28803081 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanpassingen

Het is mogelijk dat de therapiezolen na het aanmeten nog iets moeten worden aangepast. De eerste aanpassing is gratis. Eventuele verdere aanpassingen zijn voor uw rekening.

Bij een aantal aandoeningen is na verloop van tijd een ander ontwerp van de therapiezool noodzakelijk. De kosten daarvan komen voor uw rekening. Wanneer u een extra paar therapiezolen wenst, is dit uiteraard mogelijk.

Garantie

Podozorg staat garant voor kwaliteit van de eigen geleverde producten, geeft garantie op productie en materiaalfouten en op de technische levensduur van producten. Er is uiteraard géén sprake van garantie op de therapeutische werking van het product maar u mag wel een adequate prognose verwachten. Podozorg verstrekt therapiezolen op basis van de meest recente technologische inzichten en wetenschappelijk onderzoek.

Soms is een verdere aanpassing van de therapiezool vereist of zijn aanvullende zorgproducten noodzakelijk.

Vergoeding

De vergoeding van therapiezolen is afhankelijk van het aanvullende pakket van uw zorgverzekering. Podozorg kan u informeren over de reguliere vergoedingen die zorgverzekeraars hanteren maar kan niet beoordelen of uw zorgverzekering een vergoeding uitkeert voor de zorg die u ontvangt. Raadpleeg uw polisvoorwaarden of informeer bij uw zorgverzekering voor uw vergoeding.

Op maat

Niet elke schoen is geschikt voor het dragen van therapiezolen. De therapiezolen van Podozorg passen in schoenen met uitneembaar supplement. Dat zijn schoenen waarin voldoende ruimte is en met een uitneembaar voetbed. U bent zelf verantwoordelijk voor het aanschaffen van passende schoenen. Uw podoloog meet de therapiezolen op maat bij u aan. Afhankelijk van uw aandoening of klacht krijgt de therapiezool een bepaalde dikte.

Uw mening telt

Podozorg streeft ernaar de best mogelijke zorg te leveren. Uw ervaring helpt ons om onze zorg en dienstverlening voortdurend te verbeteren. Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen, of het nu gaat om een compliment, een suggestie, een tip of misschien wel een klacht. Wij stellen uw mening zeer op prijs. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laat het ons weten.

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.